HIT-AIR

 

Hit-Air is onderdeel van Mugen Denko Co LTD en zelf producent van Airbag vesten voor zowel motorsport als paardensport. Zij brengen het Hit-Air airbagsysteem sinds 1985 op de markt en hebben een uitvoerig geteste en bewezen veiligheidsstatus. Hit-Air is marktleider met haar verkochte vesten in Azië, Europa, Australië en Amerika.

Mugen Denko levert het airbag systeem ook aan verschillende gerenommeerde kledingmerken zoals Spidi. Niet voor niets kiezen deze merken voor Hit-air omdat deze al jaren toonaangevend is met zijn airbag vesten in zowel de motorsport als de ruitersport.

Bij een val sluit in minder dan een halve seconde de airbag zich om je romp waardoor je rondom vanaf je nek tot aan je stuitje beschermd bent. Het Hit-Air airbagvest beschermt de nek, ruggenwervel, buik, borstkas, ribben en stuitje en werkt eveneens als schokdemper bij een val. Als het airbagvest geactiveerd is wordt het bovenlichaam gedurende een aantal seconden volledig gefixeerd waardoor het risico op wervelverschuivingen, whiplash en ernstige verwondingen verminderd wordt. Doordat de wervelkolom gestabiliseerd wordt hebben hals en nek beperkte bewegingsmogelijkheden en zijn deze optimaal beschermd.

Na een val is het vest gewoon weer opnieuw te gebruiken. De keybox weer afstellen en een nieuwe CO2 patroon erin en het vest is weer klaar voor gebruik. Ongewilde activering als je vergeet het spiraalkoort los te maken komt zelden voor. Er is ca. 35 kg vallend gewicht voor nodig het het vest te activeren. Het airbagvest geeft je een veilig gevoel en je merkt niet dat je het aan hebt.

De Hit-Air airbagvesten zijn volledig CE-goedgekeurde airbagvesten waarbij de mechanische proeven voor de activering van de airbag en de benodigde tijd voor het vullen van de airbagkamers zijn uitgevoerd door TNO in Nederland. Mede door deze testen beschikken de Hit-Air airbagvesten over een door TNO Nederland uitgegeven CE-certificaat.

 

© 2020 - 2024 Airbagvest.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel