Samenwerkingen

Airbagvest.EU is trots op onze samenwerking met de volgende partners:

 

 

 

Motormeiden is het platform voor meiden die motorrijden en gaat over alles wat met motoren en de lifestyle daar omheen te maken heeft. Dit alles uiteraard met een beetje humor, girlpower en een laagje lipgloss. 

Motormeiden vindt veiligheid op de motor erg belangrijk en heeft ook een artikel geschreven over Airbagvest.EU

Het doel van Motormeiden: motorvrouwen op de kaart zetten, elkaar supporten en leuke dingen organiseren! Motormeiden organiseert regelmatig motorritten (gratis) door heel Nederland, workshops en motorvakanties. 

Wil je meer weten over de activiteiten van Motormeiden, klik hier.

 

-----------------------------

 

Verkeersschool Waardenburg

 

Sinds 1954 is dit familiebedrijf actief met lesgeven in de regio Dordrecht. Ze hebben kwaliteit en veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Zo zijn ze ook gespecialiseerd in lesgeven aan mensen met autisme en faalangst, om ze uiteindelijk op een veilige manier aan het verkeer te kunnen laten deelnemen.

Bij Verkeersschool Waardenburg kan je natuurlijk ook motorrijlessen nemen. Nu bieden ze ook de mogelijkheid aan, vanwege de samenwerking met Airbagvest.EU, om voor mensen die (in het begin) nog een beetje onzeker zijn of weer willen opstappen na een eerder motor ongeval om 'voordeliger' een airbagvest aan te schaffen.

Wil je meer weten over Verkeersschool Waardenburg, klik dan hier.

 

-----------------------------

 

Riders Club

RIDERS is niet alleen de leukste, maar ook de meest complete motorclub van Nederland.

Alles draait om motorrijden. Door samen op te trekken, laten we het motorvuur oplaaien. We gaan op pad om de mooiste routes te rijden. Ouderwets ‘kilometers vreten’. Maar we testen samen ook de nieuwste motoren, gaan naar vette motorevents, komen bij elkaar tijdens Bikers Fridays en drinken een kop koffie in de regionale clubcafés.

Als RIDERS-lid word je warm ontvangen in een club van gelijkgestemden. Vind elkaar online op het RIDERS-platform en ontmoet elkaar offline voor een toffe motorrit.

Wij zijn motorrijders. En dus willen we soms ook even alleen op pad. Dan maken we de meest adembenemende, originele en toegankelijke routes en delen deze graag met elkaar. Zodat ieder RIDERS-lid die kan downloaden, installeren en vervolgens ook solo kan genieten.

En heel soms.. dan rijden we niet. Toch blijft die motorpassie draaien. Dus boeken we met onze digitale ledenpas een motorworkshop met korting. Of een motortraining. Want we zijn nooit uitgeleerd. Ook blijven we op de hoogte van het laatste nieuws en lezen we de meest uitgebreide reportages over unieke motoren en interviews met onze favoriete motorhelden.

Staat je motor in de garage en zit jij op de bank? Dan shop je met je digitale ledenpas die nieuwe motoroutfit met korting bij elkaar, bestel je dat lang begeerde accessoire met korting of sla je een goede deal voor je motorverzekering. 

Samen staan we sterk. 

Samen maken we het motorrijden nog leuker. 

Samen zijn we RIDERS. 

-----------------------------

 

MOTORCURSUSSEN.NL

 

Van motortraining, allroadreis of begeleiding van uw evenement, bij Motorcursussen.nl bent u aan het juiste adres. Het doel is, naast het bezorgen van een leuke dag, de motorrijd(st)er zich meer bewust te maken van zichzelf, de motor en de omgeving om zich heen wat de veiligheid ten goede komt.

Check Motorcursussen.nl voor meer info

 

-----------------------------

© 2020 - 2024 Airbagvest.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel