Samenwerkingen

Airbagvest.EU is trots op onze samenwerking met de volgende partners:

 

 

 

Motormeiden is het platform voor meiden die motorrijden en gaat over alles wat met motoren en de lifestyle daar omheen te maken heeft. Dit alles uiteraard met een beetje humor, girlpower en een laagje lipgloss. 

Motormeiden vindt veiligheid op de motor erg belangrijk en heeft ook een artikel geschreven over Airbagvest.EU

Het doel van Motormeiden: motorvrouwen op de kaart zetten, elkaar supporten en leuke dingen organiseren! Motormeiden organiseert regelmatig motorritten (gratis) door heel Nederland, workshops en motorvakanties. 

Wil je meer weten over de activiteiten van Motormeiden, klik hier.

 

-----------------------------

 

Verkeersschool Waardenburg

 

Sinds 1954 is dit familiebedrijf actief met lesgeven in de regio Dordrecht. Ze hebben kwaliteit en veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Zo zijn ze ook gespecialiseerd in lesgeven aan mensen met autisme en faalangst, om ze uiteindelijk op een veilige manier aan het verkeer te kunnen laten deelnemen.

Bij Verkeersschool Waardenburg kan je natuurlijk ook motorrijlessen nemen. Nu bieden ze ook de mogelijkheid aan, vanwege de samenwerking met Airbagvest.EU, om voor mensen die (in het begin) nog een beetje onzeker zijn of weer willen opstappen na een eerder motor ongeval om 'voordeliger' een airbagvest aan te schaffen.

Wil je meer weten over Verkeersschool Waardenburg, klik dan hier.

 

-----------------------------

 

Riders Club

 

-----------------------------

 

MOTORCURSUSSEN.NL

 

Van motortraining, allroadreis of begeleiding van uw evenement, bij Motorcursussen.nl bent u aan het juiste adres. Het doel is, naast het bezorgen van een leuke dag, de motorrijd(st)er zich meer bewust te maken van zichzelf, de motor en de omgeving om zich heen wat de veiligheid ten goede komt.

Check Motorcursussen.nl voor meer info

 

-----------------------------

© 2020 - 2023 Airbagvest.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel