Retourneren

Producten retourneren doe je zo:

 

STAP 1.

Controleer of jouw product retour mag. 

Iedere webshop-consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop consument of een door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

STAP 2.

Meld je retour bij ons aan:
Stuur een mail naar info@airbagvest.eu

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons namelijk via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wil herroepen. Dit kan bijvoorbeeld per post of per mail. Het gebruiken van een herroepingsformulier is overigens niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

STAP 3.

Zodra je een retourformulier hebt ontvangen, verpak je de ongebruikte producten zorgvuldig in de originele doos of een andere stevige verpakking.

Controleer altijd of het product goed is verpakt, want eventuele beschadiging door eigen toedoen of door toedoen van de bezorger is voor jouw eigen risico.

Eventuele schade aan het door ons ontvangen product kan betekenen dat we de kosten hiervan in mindering brengen op het te crediteren bedrag.

STAP 4.

Print het retourformulier uit dat je van ons via de mail hebt ontvangen en stop het in de doos.

STAP 5.

Geef je pakket af bij een PostNL pakketpunt. Dit moet binnen 14 dagen na je melding gebeuren.

Bewaar je verzendbewijs totdat de retour volledig is afgehandeld.

Let op: Retourkosten zijn voor eigen rekening.

STAP 6.

Controleer of je een terugbetaling hebt ontvangen.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de herroepingsmededeling, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

 

© 2020 - 2024 Airbagvest.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel